Zdravo drage moje ! 2018. godina nam se bliži, a šta je bolja priprema za godinu pred nama, koja tek čeka da bude ispisana čarobnim događajima, momentima i ljudima nego investiranje u najbolji ženski planer- CHICovnik. Već četiri godine je upravo ovaj planer moj vjerni pratioc kroz svaki predivni dan, tu je da me podsjeti na kafu sa prijateljicama, na romantičnu večeru sa dragim ili da nikako ne zaboravim onaj bitni pregled kod doktora, jer CHICovnik zna da svaka dama, da bi zasjala kako joj doliči, treba da njeguje sebe i svoje zdravlje. Upravo zato je jedan dio ovogodišnjeg CHICovnika posvećen upravo tome da zabilježite kada je koji bitni pregled, kako bi onda imali prostora da u svoju memoriju smještate sve fantastične ideje koje vam svakodnevno dolaze.

Jedna CHICovnik djevojka svakako pomno bira i hranu koju unosi u svoje tijelo, pa nam je ove godine CHICovnik i jedna mini kuharica, sa ukusnim, ali prije svega zdravim receptima.

Čime nas još oduševljava CHICovnik za 2018. godinu? Prije svega, kreativnom bojankom za odrasle. Zar ne poželite često da se vratite u djetinjstvo, okružite se bojicama i bojite, posebno izvan linija? E pa sad to i imate priliku činiti. Na vama je samo da odaberete boje i krenete. A kakvo opuštajuće dejstvo ima, pa trk po CHICovnik i uvjerit ćete se sami.

Kao i svaka CHIC djevojka, tako i ja volim svaki slobodan trenutak iskoristiti za sanjarenje o svom sljedećem putovanju. Planiram i vizualiziram svaki detalj, od kofera, pomno izabranih odjevnih kombinacija (jer gdje idem ja, ide i Fashion Roulette i škljoc aparata) pa do destinacija, idem toliko daleko da istražujem, ovisno o dobu godine u kojem putujem, koje su to sezonske delicije. Jer šta je putovanje bez jedne kilice viška 🙂 Svakako ćemo to uz CHICovnik kuharicu skinuti u tren oka.

Kao da vas nisam već ubijedila da što prije odete po svoj primjerak ovog šarmantnog rokovnika, ali da dodam još i da vas na svakoj prekrasno dizajniranoj stranici čeka i motivirajuća poruka za taj dan. I? Jeste li već u svom autu, na putu do prvog prodajnog mjesta CHICovnika?

xox, Anela

IMG_1619(1)

IMG_1608(1)

IMG_1604(1)

IMG_1601(1)

IMG_1600(1)

IMG_1596(1)

IMG_1586(1)

Planer- CHICovnik / Olovka- Swarovski

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − fourteen =